Wednesday, 5 December 2012

Magyar / English Gyorshír / News Report - Refi Fundraising School Ball 2012

(scroll down for the English version)

2012 november 24-én, a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma körülbelül 1,200,000 forintot gyűjtött össze, a költségeket leszámítva, az éves alapítványi báljuk során.

Tanárok, szülők és az iskolai támogatói, köztük Sárospatak polgármestere, Aros János is részt vettek az eseményen, amely a diákok és a tanárok étkezdéjében volt megtartva.

Az ez évi bál a külső tornaterem felújításhoz szükséges alap összegyűjtésére koncentrált. A termet betöltötte az élő zene, az étel illata, a tánc és a torna és tánc csoportok előadásai, a bál céljához kapcsolódóan.

A csarnok, mely az iskola kertben található, egy ideje már külső és belső felújításra is egyaránt rászorul. A vezetőség ezen szükségesség hatására úgy döntött, hogy az összegyűjtött pénzt leginkább oda kellene áldozni.

Ezt a lépés az iskola testnevelés szakos munkatársai már rég óta várták és nagyra értékelik. A munkálatok a közel jövőben megkezdődnek a tornacsarnokon.

Írta: Aiysha Jebali
Tranlated by Tompa Laura


--> On the 24th November 2012, Sárospatak's Reformed Christian high-school raised approximately 1,200,000 HUF, after expenses, during their annual fundraising ball.

Teachers, parents and friends of the school; including Sárospatak’s Mayor Aros János; attended the event, held in the establishment’s student and teacher restaurant.

This year's ball was focussed on raising the funds needed to refurbish the school's outdoor gym. The room was filled with live music, food, dancing and performances from dance and gymnastics groups, in keeping with the purpose of the ball.

The gym, set in the school garden, has been in need of an internal and external update for some time. The management team decided that given this necessity, the money raised would be best spent there.

This step forward has been long awaited by the school's physical education team and is grately appreciated. Work will begin on the gym in the near future.

Written by Aiysha Jebali

No comments:

Post a Comment